Er kakebrett nødvendig?

Tydeligvis veldig mye nødvendig!Et kakebrett er en viktig del av enhver kakemaker, enten de lager en profesjonell bryllupskake eller en enkel hjemmelaget svampekake.Dette er fordi kakebrettet, viktigst, bidrar til å opprettholde den strukturelle integriteten til kaken.

Det er imidlertid ikke den eneste fordelen de kan tilby bakere, kakebrett gjør det også enklere å frakte kaker fordi de gir deg en solid base.

Fordelen med dette er at dekorasjonen av kaken er mindre sannsynlig å bli skadet under transport.En annen fordel med et kakebrett er at det vil gi deg ekstra dekorasjonsmuligheter.Selv om det ikke bør stjele showet fra den faktiske kaken din, kan et kakebrett dekoreres på en slik måte å fremheve og forbedre designet.

Hva slags kakebrett er bra?

Kakebrett er et must for enhver kake som trenger struktur, det er så mange skulpturerte kaker, tyngdekraft-trotsende kaker, og kanskje hvis du lager en latterlig høy lagkake.Velg et kakebrett som er minst to tommer større enn kaken du baker, slik at du kan legge til tykkelse på marsipanen, frostingen og eventuelle dekorasjoner rundt kanten av planken.Hvis du planlegger å plassere dekorasjoner eller bokstaver på brettet, kan det være bedre å bruke et kakebrett i større størrelse.

kakebrett og kakeboksleverandører

Det er viktig å bruke riktig størrelse kakebrett.Sunshine baking one-stop leverandørhar et stort utvalg av kakebrett av profesjonell kvalitet som er en integrert del av kaken din.Vi har kakebrett med ulike materialer for ulike typer.

Kaketrommel (massiv kartong og bølgepapp)

De sterkeste brettene, brukes til tunge kaker som bryllupskaker, lag for å feire kaker osv., veldig sterke og stabile. Pakket inn av aluminiumsfolie med forskjellig farge/mønster preget og har en hvit bakside, som gir et ferdig glatt utseende. Materiale i massiv papp og dobbel bølgepapp for ditt valg. Materialet er b matkvalitet og fettbestandig.

Les mer

MDF kakebrett (masonittbrett)

Bruk det sterkeste materialet masonittplate, tungt og stabilt. Selvfølgelig brukes til de tyngste kakene. Pakket med aluminiumsfolie preget av forskjellige farger/mønstre og har en hvit bakside, som gir et ferdig glatt utseende. Materiale passer SGS, de er matkvalitet og fettbestandig.

Les mer

Mono konditorbord

Kaller også "Mini cake board" det er spesielt for små moussekaker, ostekaker, forskjellige slags desserter. Denne brettstørrelsen kan justeres for forskjellige størrelser på kaker, med TAB er ok. Materialet passer SGS, de er matkvalitet og fettbestandige.

Les mer

Dobbelt tykt kakebrett (omviklet kant)

Materialbruk hardboard og dobbel grå plate, tynn, men sterk. Brukes til kaker i normal størrelse som bursdagskaker, svampekaker osv. Pakket inn i aluminiumsfolie med forskjellige farger/mønstre preget og har en hvit bakside, som gir et ferdig glatt utseende. Materialet er foof kvalitet og fettbestandig.

Les mer

Kakebunnplate (kuttet kant)

De mest brukte kakebrettene over hele ordet, stanses direkte med maskin, glatt kant. Brukte også kaker i normal størrelse. Normalt dekket av vanlig gull/sølvfarge PET, kan akkurat nå prege de forskjellige fargemønstrene og prege LOGOEN din !!!Det ville vært en flott reklame.Materialpass SGS,de er matkvalitet og fettbestandige.

Les mer

Hvorfor velge Sunshines kaketavler?

Kakebrettene vi tilbyr er alle engangs- og resirkulerbare, og gir enkle og miljøvennlige bakeutstyr. Disse kakebrettene er laget av biologisk nedbrytbar papp.De er solide nok til å holde mange kaker, glasur og fancy dekorasjoner.De kan kastes i søppelbøtta etter bruk uten vask og tørking.Akkurat det du trenger for fancy desserter, babyshower, jul, familiesammenkomster og mer.Enten du holder en fest eller trenger en spesiell godbit, har solskinn deg dekket.

solskinnskakebrett

Relaterte produkter


Innleggstid: 15. april 2022