Fabrika jonë

TONA

FABRIKE

Procesi i prodhimit

Këtu mund të shihni procesin tonë të prodhimit, Ne prodhojmë500,000 ~ 1 milion tortë çdo muaj, dhe ne kontrollojmë rreptësisht çdo lidhje prodhimi, për të siguruar cilësinë e produkteve.

Produktet tona kanë kaluar raportin e testit SGS dhe mund të përdoren me lehtësi.Jonëfurnizime me paketim furre buke me shumiceshiten në të gjithë botën, pavarësisht në çdo rast dhe aktivitet feste, tabela e tortës është gjithmonë roli më i rëndësishëm, i domosdoshëm.

Shpresojmë të sjellim ëmbëlsi dhe bukuri në botë në mënyrë që të gjithë të mund të përdorin tabelën tonë të tortës së diellit!!

Përgatitja e materialit

Përgatitja e Materialit

Pritini karton të valëzuar

Pritini karton të valëzuar

Pritini karton të valëzuar

Pritini karton të valëzuar

Përgatisni pak letër për ta mbështjellë rreth formatit të tortës

Përgatitni pak letër për ta mbështjellë rreth tabelës së tortës

Mbështilleni letrën rreth formës së tortës (5)

Mbështilleni letrën rreth tabelës së tortës

Mbulojeni tabelën e tortës me ngjitës dhe letër alumini

Mbuloni tabelën e tortës me ngjitës dhe letër alumini

Rrafshoni pjatën e tortës që të mos përkulet (2)

Rrafshoni tabelën e tortës për të parandaluar përkuljen e saj

Inspektimi para dërgesës (3)

Inspektimi para dërgesës

Mbështilleni me mbështjellës të ngushtë, të rregullt dhe të pastër (2)

Mbështilleni me mbështjellës të tkurrur, të rregullt dhe të pastër

Paketa për dërgesë (1)

Paketa për dërgesë

Dërgesë e shpejtë

Doli letra e bordit të tortës

VR

Pajisjet e prodhimit

Emri sasi
Prerëse 3
Prerës 1
Prerës dërrase 1
Makinë ambalazhimi e tkurrur nga nxehtësia 3
Makinë automatike për ngjitës 1
Linja e montimit të ngjitësve 2
Dehumidifikues 3

Produktet më të njohura të furnizuesit

Kliko këtu për të marrë produkte me cilësi të lartë |Mostrat Falas

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni