Нашата фабрика

НАШИОТ

ФАБРИКА

Процес на производство

Овде можете да го видите нашиот производствен процес, Ние произведуваме500.000 ~ 1 милион даска за торта секој месец, и ние строго ја контролираме секоја производна врска, за да го обезбедиме квалитетот на производите.

Нашите производи го поминаа извештајот од тестот SGS и можат лесно да се користат.Нашиотзалихи за пакување за пекари на големосе продаваат насекаде низ светот, без разлика во секоја прослава и активност, таблата за торта е секогаш најважната улога, незаменлива.

Се надеваме дека ќе донесеме сладост и убавина на светот, така што секој може да ја користи нашата табла за торта со сонце!!

Подготовка на материјалот

Подготовка на материјалот

Исечете брановидни картони

Исечете брановиден картон

Исечете брановидни картони

Исечете брановиден картон

Подгответе малку хартија за да ја завиткате околу калапот за колачи

Подгответе малку хартија за да ја завиткате околу таблата за торта

Завиткајте ја хартијата околу калапот за торта (5)

Завиткајте ја хартијата околу таблата за торта

Покријте ја даската за торта со лепак и алуминиумска фолија

Покријте ја таблата за торта со лепак и алуминиумска фолија

Израмнете ја плочата за торта за да спречите виткање (2)

Израмнете ја плочата за торта за да спречите виткање

Инспекција пред испорака (3)

Инспекција пред испорака

Завиткајте во фолија за собирање, уредно и чисто (2)

Завиткајте во смалена обвивка, уредно и чисто

Пакување за испорака (1)

Пакување за испорака

Брза испорака

Излезе хартија од табла за торта

VR

Опрема за производство

Име Квантитет
Секач за матрици 3
Секач 1
Секач за табли 1
Машина за пакување што се собира со топлина 3
Автоматска машина за налепници 1
Склопна линија на налепници 2
Одвлажнувачи 3

Популарни производи на добавувачот

Кликнете овде за да добиете висококвалитетни производи |Бесплатни примероци

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја