Одбор за база на торта

Sunshine Bakery Packaging ви обезбедува тркалезна, во форма на срце, квадратна, правоаголна даска за основата на тортата итапани за колачи на големои повеќе други форми за избор од основни златни, сребрени, бели, црни или специјални бои.И основи за колачи во различни големини, бои и дебелини.

Ние сме производители на основи за колачи од МДФ, произведуваме висококвалитетни плинтуси за колачи кои се сигурни и лесни за складирање и складирање, а можете да видите мазен раб на основата на тортата без никакви ознаки.Горниот дел има висок финиш, а таблата на дното на тортата е занает.

Ако сакате да знаете каде да купите табла за основа за торта?----Ние смепроизводител на табла за основа за торта, нашата табла за основата на тортата е погодна за секоја торта за употреба, овозможувајќи совршена комбинација на вашите креации за колачи со даски за основата на тортата! Ставете ги вашите мафини, кекси, големи колачи или други уметнички дела за печење, што ќе го направи подобро искуство за прикажување на вашата торта или кекс креации.